Over ons

Welkom bij uitgeverij Achterhoek Nieuws, met de A van Achterhoek en van Aandacht. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw organisatie. Zover onze kennis en mogelijkheden strekken, brengen wij jouw boodschap op gepaste wijze bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Doordat we door en door in de Achterhoek geworteld zijn, begrijpen wij zowel de verteller als de toehoorder.

GMF 0287
Adverteren in achterhoek nieuws

Aandacht voor jouw verhaal!

Mensen willen weten wat er in hun directe omgeving gebeurt en met onze vijftien titels worden ze in de Achterhoek op hun wenken bediend. Onze redactie, gesteund door zo'n zeventig correspondenten in het hele gebied, haalt het nieuws namelijk vanuit de haarvaten van de samenleving. Dat maakt onze écht lokale en goed gelezen weekbladen en nieuwswebsites het ideale podium voor jouw verhaal. Daarnaast maken we voor jouw organisatie graag een speciaal magazine of krant op maat.

Eerlijk en realistisch

Onze medewerkers leven in de Achterhoek. Wonen bij jou in de buurt. Doen hun boodschappen in jouw winkel. En als wij jou tegenkomen willen we je dus recht in de ogen kunnen kijken. Daarom vertellen we een eerlijk en realistisch verhaal. We gaan voor realistische resultaten tegen eerlijke prijzen.

Alle disciplines onder één dak

Bij Achterhoek Nieuws zijn we nuchter, opscheppen en overdrijven zitten niet in onze aard, maar dat onze mensen veel kunnen is zeker. Onze media-adviseurs stellen samen met jou een (multi)mediaplan op, de redacteuren weten de juiste woorden voor jouw verhaal te vinden en onze vormgevers zorgen ervoor dat het visuele plaatje helemaal klopt.

De Achterhoek

Achterhoek Nieuws brengt jouw verhaal in de Achterhoek onder de aandacht: de vijftien papieren kranten hebben een wekelijkse oplage van ruim 188.000 exemplaren. De kranten worden huis aan huis, en in het buitengebied ook boerderij aan boerderij verspreid. Daarnaast liggen onze kranten bij tientallen supermarkten, VVV's, horecagelegenheden en andere afhaalpunten in de hele regio.

Geschiedenis

Achterhoek Nieuws bv is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen twee innovatieve uitgevers: Weevers en BDUmedia. Beide partijen hebben vele tientallen jaren ervaring in de lokale uitgeefwereld. BDUmedia bestaat al 150 jaar en van de kranten die Weevers voorheen uitgaf, zagen de eerste titels ruim 85 jaar geleden het levenslicht.