Advertentie inhakers voor de maand april 2024

Het is een bekend scenario: je zit daar, starend naar een leeg vel papier, maar de vonk van inspiratie voor je advertentie blijft uit. Geen paniek! In de maand april zijn er genoeg leuke momenten in de Achterhoek en Nederland waarop je kunt inhaken om je advertentie tot leven te brengen.

Platenzaak

1 april (Maandag - Dag van de grap)
Gebruik dit moment voor een geintje of een grapje en zorg hiermee voor een leuke en ludieke advertentie.

6 april (Zaterdag - International Pillow Fight Day)
Kunt u het zich inbeelden? Zo hard slaan als u kan zonder iemand écht pijn te doen, terwijl de donsveren u om de oren vliegen. Dat is zo’n beetje wat International Pillow Fight Day is. Ideale inhaker voor elk bedrijf die zich richt op slapen of stiekem heel erg van slapen houdt.

9 april (Dinsdag -
Suikerfeest (t/m 10 april)
Het Suikerfeest is een islamitisch feest dat begint als de ramadan is afgelopen. Bij het Suikerfeest denken we al gauw aan zoete lekkernijen, maar het gaat natuurlijk véél verder dan dat!

13 april (Zaterdag - Wereld Scrabble Dag)
Deze dag staat volledig in het teken van het spel Scrabble.

20 april (Zaterdag -
Dag van de Onafhankelijke Platenzaak / Record Store Day)
Dé dag die in het teken staat van de onafhankelijke platenzaak. Een dag met optredens en speciale releases op vinyl. Genoeg te beleven voor de muziekliefhebber.

23 april (Dinsdag - Dag van het Duitse Bier / Verjaardag Spotify)
De 'Dag van het Duitse Bier' (Tag des deutschen Bieres) is een feestdag sinds 1994. De datum van 23 april is gekozen omdat Hertog Willem de Vierde van Beieren op 23 april 1516 het 'Reinheitsgebot des Bieres' uitvaardigde. Voor sommigen het excuus om weer eens een biertje te drinken.

27 april (Zaterdag - Koningsdag en Verjaardag koning Willem-Alexander)
Koningsdag is de nationale feestdag waarop de verjaardag van de Koning wordt gevierd. Dit jaar staat een bezoek aan Emmen gepland.

28 april (Zondag -
Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk)
De Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk, die jaarlijks op 28 april plaatsvindt en door de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) wordt georganiseerd, vestigt de aandacht op een veilige en gezonde werkomgeving als grondbeginsel en grondrecht op het werk.

Laat je advertentie deze aprilmaand schitteren door in te haken op deze bijzondere momenten.