AchterhoekVacature.nl blijft groeien

Door de verbinding tussen online en print te leggen, weten steeds meer werkzoekenden en werkgevers AchterhoekVacature.nl te vinden. Deze site is net als de Vacaturekrant een initiatief van Achterhoek Nieuws bv. Het aantal vacatures op de website blijft toenemen en dit geldt eveneens voor het aantal bezoekers. Ook de Facebookpagina AchterhoekVacature.nl draagt hieraan bij: daar bieden we veel interessante berichten voor werkzoekenden.

Adverteren

Als werkgever kunt u heel eenvoudig een vacature plaatsen, nadat u een bedrijfsaccount heeft aangemaakt. U kunt zelf aangeven of u wilt dat wij de vacature extra promoten via de Facebookkanalen van onze lokale weekbladen of dat wij op Facebook uw doelgroep bereiken door een gesponsord bericht.

Er zijn ook meerdere mogelijkheden om een koppeling met recruitmentsystemen en jobboards tot stand te brengen, speciaal voor uitzendbureaus en grote bedrijven, zodat handmatig invoeren overbodig is.

Daarnaast is het plaatsen van uw vacature in onze vijftien weekbladen mogelijk op de Vacaturepagina, waar ook interessante content voor de lezer te vinden is en wij wekelijks de nodige ‘vacaturetreffers’ vanuit de AchterhoekVacature-website plaatsen.

Voor werkgevers die regelmatig vacatures open hebben staan, hebben we een interessant abonnement. Daarmee kunt u onbeperkt vacatures plaatsen op AchterhoekVacature.nl en profiteert u van de volgende extra’s:

  • Bedrijfspresentatie op AchterhoekVacature.nl
  • Met regelmaat uw vacature op de Vacaturetreffers-ladder in onze weekbladen
  • Vacatures worden doorgeplaatst op de Facebookpagina van AchterhoekVacature.nl
  • Een artikel over uw organisatie op de Vacaturepagina in al onze weekbladen
  • 10% korting op de tarieven voor advertenties in de Achterhoek Vacaturekrant of de Vacaturepagina in onze weekbladen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op of stuur een mail naar: verkoop@achterhoekvacature.nl

Achterhoek Vacature